Food
Geen reacties

Food hotspots in Amsterdam 

Hotspots Amsterdam eten

Hotspots Amsterdam eten

In Amsterdam zijn enorm veel eetgelegenheden te vinden. Van eetcafés tot chique restaurants en van gezellige barretjes tot take-away eetgelegenheden. En of je nou zin hebt in Italiaans eten, een sappige burger of sushi, voor iedere trek is er een passend restaurant te vinden. Ben jij nog niet zo bekend in Amsterdam of wil je graag iets nieuws proberen? Bij deze hotspots in Amsterdam kun je gegarandeerd lekker eten.

Lunchspots restaurant Amsterdam

Ga eens lunchen bij de volgende lunchspots restaurant Amsterdam:
– Broodje Bert: Bij het eten van de broodjes van Broodje Bert lik je je vingers af. Broodjes die rijkelijk belegd zijn, bijvoorbeeld met gegrilde kip of een omelet, worden geserveerd met een salade.
– Tinner: Wil je een gezondere lunch? Ga dan naar Tinner. Hier kun je onder andere kiezen voor een acai bowl of een avocadosalade. Ook de zoetekauw kan hier terecht. Neem bijvoorbeeld de wentelteefjes.
– Kitchen & bar Van Rijn: Voor een meer speciale én luxe lunch kun je hier terecht. Er worden gerechten geserveerd uit diverse keukens, waaronder Frans en Japans. Sashimi? Burratasalade? Halve kreeft? Het is er allemaal.

Hotspots Amsterdam centrum voor diner

Geen lunch maar diner op de planning staan? Ga voor deze hotspots:
– De Kanarie Club: Alle hippe vogels opgelet! Hier eet je niet alleen de lekkerste gerechten, maar kun je ook nog eens beerpongen. Aanrader om je diner af te sluiten met gin tonic-ijs.
– MR Porter: Op het dak van het W hotel bevindt zich dit restaurant. Terwijl je geniet van het lekkere eten, kun je genieten van een magisch uitzicht. Het is een zeer chique steakhouse waar je echt een keer een goed stuk vlees moet eten.
– Di Bruno: Zei er iemand Italiaans eten? Bij Di Bruno kun je je hart ophalen als je zin hebt in een goede lasagne of ravioli. Simpele, maar toch spannende gerechten.

Genoeg hotspots Amsterdam centrum dus. Reserveer vandaag nog bij de hotspot die je het meeste aanspreekt!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu