Geen categorie
Geen reacties

Waarom je juist nu moet investeren in een vakantiewoning

Tegenwoordig kijken wij naar veel verschillende manieren om extra inkomen te krijgen, aangezien sparen niks meer oplevert en pensioenen steeds lager worden. Investeren in een vakantiehuis is een goede manier om een bron van extra inkomen te krijgen. Zo wordt vakantie vieren in eigen land wordt steeds populairder, waardoor er veel rendement uit een vakantiehuis te halen is. Begin snel, zodat je daar het beste rendement uit kan halen. 

Verlaagde rente bij sparen via een bank

Vroeger konden wij allemaal nog genieten van de rente die banken uitbetaalden, omdat ons geld bij hun opgeslagen was. Tegenwoordig krijgen wij berichten van de banken dat de rente verlaagd is naar 0,01% of 0%. En voor de grotere bedragen moeten we betalen om ons geld bij een bank op te slaan. Betalen om geld op een rekening te hebben!? Het kan niet gekker worden. Daarom wordt het interessant om jouw geld in andere doelen te steken. 

Pensioen

Pensioenen gaan omlaag en blijven voorlopig omlaag gaan. Zo wordt voor 2022 voorspeld dat de pensioenen met ruim 10 procent omlaag gaan. Daarom is het juist nu belangrijk om ervoor te zorgen dat je zelf een mooie pot hebt die je later als pensioen kan gebruiken. Doe je dat op de aandelenmarkt, waar je door de bomen het bos niet meer ziet en dat je zoveel onderzoek moet doen, dat het lijkt alsof je bezig bent met een tweede full-time baan? Koop een vakantiehuis en stel deze beschikbaar voor verhuur. Zo kan je elk jaar geld verdienen aan een vakantiehuis. En als extraatje kun je er ook zelf op vakantie gaan als je de rust nodig hebt. 

Woningprijzen stijgen

In augustus stegen de huizenprijzen met 8 procent naar het hoogste niveau ooit. Het ziet er naar uit dat dat de komende jaren nog even zo zal blijven. Dit is niet perse slecht nieuws, want als de prijzen blijven stijgen betekent het dat je binnen een paar jaar een goede overwaarde terug kan krijgen op de huidige koopprijs. 

Een combinatie van bovenstaande zaken maakt het verstandig om jouw geld te steken in een of meerdere vakantiehuizen en deze open te stellen voor verhuur. Informeer naar de mogelijkheden op Droomparkenverkoop.nl.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu