beauty
Geen reacties

Wallen onder ogen, zo kom je ervan af

wallen onder ogen

Zijn de wallen onder uw ogen het enige wat u nog ziet als u in de spiegel kijkt? Krijgt u daar bovenop ook vaak de vraag of u moe of ziek bent? Er vermoeid uitzien, maar dit helemaal niet zijn is een veel voorkomende ergernis bij zowel vrouwen als mannen.

Zoektocht naar oplossing

Na een tal van crèmes te hebben geprobeerd tegen wallen onder de ogen en donkere kringen bent u het zat. U gaat verder zoeken naar oplossingen en komt uit bij een behandeling met fillers. Fillers zorgen ervoor dat een bepaald gebied kan worden opgevuld met een gelachtige substantie. Tegenwoordig worden er zeer veilige fillers op basis van hyaluronzuur gebruikt.

Verschillende soorten wallen

Wallen onder de ogen zijn bij iedere persoon anders. Bij de één ligt de oogkas wat naar achter, bij de ander is er sprake van volumeverlies onder de ogen, ook zijn zakjes onder de ogen veelvoorkomend. Deze varianten kunnen wel of niet gepaard gaan met donkere kringen. Door volumeverlies onder het oog ontstaat er een schaduw, door de traangoot (gebied tussen ooghoek en bovenste gedeelte van de wang) op te vullen verdwijnt de schaduw.

Filler niet altijd geschikt

Of een behandeling met fillers geschikt is voor de wallen onder uw ogen moet worden beoordeeld door een cosmetisch arts. Te veel vocht en te veel losse huid maakt een behandeling met fillers onder de ogen soms onmogelijk. Het is daarom noodzakelijk om eerst een consult in te plannen voordat u de behandeling daadwerkelijk ondergaat.

Welke soort filler?

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een filler op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature al in de huid voorkomt. Naarmate u ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hierdoor is er sprake van volume- en elastine vermindering. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door gebruik te maken van een hyaluronzuur filler krijgt de huid haar volume en elasticiteit weer terug. Rimpels zullen hierdoor vervagen. Daarnaast krijgt de huid door de filler een boost doordat een hyaluronzuur filler ervoor zorgt dat het vochtgehalte toeneemt. Indien u dus last heeft van volumeverlies en rimpels onder de ogen dan zijn fillers een zeer goede uitkomst.

Zijn hyaluronzuur fillers gevaarlijk?

Hyaluronzuur fillers zijn het meest betrouwbaar en de meest geteste huidfillers ter wereld. Deze fillers zijn bovendien niet permanent; de filler lost vanzelf op na ongeveer twaalf maanden, maar mocht u eerder van de filler af willen dan kan dat aan de hand van een injectie met hyalase.

Behandeling

Wallen onder de ogen is een zeer vervelend probleem. Gelukkig kan een behandeling met fillers ervoor zorgen dat u weer een uitgeruste blik heeft en u niet continue de vraag meer krijgt of u moet bent. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten, inclusief voorbereiding. De behandeling wordt vrijwel pijnloos ervaren door de verdoving die wordt gebruikt. U heeft twaalf maanden lang profijt van de hyaluronzuur filler behandeling en dus twaalf maanden lang geen wallen onder de ogen en donkere kringen.

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.

Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​info@bodyclinic.nl​.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu