beauty
Geen reacties

De nieuwste sieraden-trends lees je hier!

Oke, door de lockdown kunnen we geen avondjes uit eten of een drankje doen in je favoriete café. Toch kun je het thuis ook gezellig maken door eens uitgebreid te gaan koken voor familie, of via een digitale borrel bijpraten met je vrienden. En ook dan is het natuurlijk leuk om je best te doen op je outfit! En wat hoort bij een perfecte outfit? Ja, je raadt het al: sieraden. Sieraden maken je outfit helemaal af. Lees hier wat de nieuwste trends zijn op het gebied van sieraden.

Maak het persoonlijk

Sieraden die persoonlijk zijn, zijn helemaal in. Je hoeft daarbij niet gelijk te denken aan een ketting met jouw naam, maar meer kleinere persoonlijke details zijn tegenwoordig helemaal hip. Denk bijvoorbeeld een hanger in de vorm van jouw sterrenbeeld, of de eerste letter van jouw voor- of achternaam. Ook kun je natuurlijk voor iets anders gaan dat echt bij jou past, zoals een speciale datum die je ergens in laat graveren, of juist een speciale plaats, of juist de naam of voorletter van je geliefde. Dat laatste is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen!

Nooit te weinig

Ook is het een trend om veel verschillende sieraden te dragen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende armbanden op een rij, of meerdere ringen, oorbellen of kettingen. Deze hoeven niet per se met elkaar te matchen. Dacht jij altijd dat je het best voor 1 kleur kunt gaan wat betreft je sieraden? Niks is de komende tijd minder waar. Het staat juist erg leuk om zilver en goud met elkaar te combineren. Ga dus niet voor die ene gouden ring, maar kies er juist meerdere. Dat zelfde geldt voor oorbellen en armbanden: hoe meer, hoe beter. Shoppen geblazen dus en leef je uit!

Edelstenen

Veel mensen hebben edelstenen in huis, omdat ze iets zeggen over je gemoedstoestand. Edelstenen zijn stenen die een betekenis en werking hebben. Maar ook in sieraden kun je de edelsteen laten terugkomen, bijvoorbeeld in kettingen en oorbellen. Het voordeel is dat edelstenen sieraden voor elke gelegenheid geschikt zijn: moet je er netjes uitzien? Dan kan het! Of heb je juist een casual bespreking met iemand? Ook dan zijn edelstenen geschikt.

Schelpen

Ook schelpen sieraden zijn helemaal in. je kunt oorbellen, kettingen of armbanden dragen met een klein schelpje. Hierdoor kom je alvast in de zomerstemming. Kun jij ook niet wachten op het lekkere weer en avonden die nog lekker licht zijn? Dat is goed voor te stellen met dit regenachtige weer. Je zult zien dat je met een schepen sieraad je gelijk op het strand waant. Je kunt natuurlijk ook groter uitpakken door bijvoorbeeld een enkelbandje met schelpen te dragen, of juist een ketting. Laat de zomer maar komen!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu